Smješteni u kući od starog kamena, na samoj ivici mora, privatni smještaj Donković će Vam pružiti sve čari Boke kotorske na dlanu, kao i srdačno gostoprimstvo i prijatni ambijent. Uz pogodnosti klimatizovanih soba, besplatnog Wi-Fi i besplatnog parkinga, moći ćete da uživate u pogledu na more i okolne planine sa zajedničke terase.

Kuća je samo 6 metara udaljena od vode i 2.5 kilometra od zidina Starog grada. Najbliža prodavnica se nalazi na 200 metara, dok su restorani i pijaca na 300 metara udaljenosti. Takodje u neposrednoj blizini, na samo 500 metara od smeštaja, prostire se popularna plaža Sveti Matija koja u svojoj ponudi ima ležaljke i razne vodene sportove.

U samom gradu Kotoru, kao i na njegovoj periferiji nalaze se mnoge zanimljive znamenitosti od istorijskog i kulturnog značaja. Ne poropustite da posjetite Stari grad Kotor čije se zidine protežu 4.5 kilometra u kojima možete naći srednjevijekovnu katedralu Sv. Trifuna.

Preporučujemo Vam izlet brodićem do ostrva Gospe od Škrpjela gdje možete uživati i djeliti tajne  čudesnog zaliva Boke kotorske. Takodje Vam preporučujemo da posjetite nacionalni park Lovćen čiji planinski vrhovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Do nas možete lako doći kolima, autobusom ili avionom. Na raspolaganju su Vam tivatski aerodrom (15 km) i autobuska stanica Kotor (3 km).

Radujemo se Vašem dolasku i želimo Vam ugodan boravak!